JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania
Të zgjedhura
Më të lexuarat
Të fundit

Të zgjedhura

Të zgjedhura
Bashkim Ulaj “gjen parajsën”, fiton 3.3 miliardë pa konkurrencë nga Ujësjellësi Vlorë
Të zgjedhura
Tomi Frashëri i AKEP “ia luan” syrin Grigor Jotit, tender 400 milionë për mirëmbajtje
Të zgjedhura
Aristidh Nikollari, greko-shqiptari që zhvat shqiptarët tek terminali i autobusëve, ‘ha’ 200 MLN para publike
Të zgjedhura
Bashkia Durrës “i fal” 4.5 miliardë lekë Shkëlqim Kupës me shokë, në tenderin e dyshimtë
Të zgjedhura
Enkel Joti hap thesin e Shëndetësisë! 6.5 Miliard Lekë për aparatet mjekësore në QSUT
Të zgjedhura
Pjerin Ndreu i jep 1.5 miliardë tender firmave të njëjta në dy tendera të ndryshëm për pastrim
Të zgjedhura
Kompania e bekuar nga Balluku dhe Balla mori 300 Milion Lekë! Kush e shembi urën e Darëzezës?!
Të zgjedhura
Blendi Klosi “i dhuron” 1.8 miliardë vëllait të ish-kryebashkiakut demokrat
Të zgjedhura
Kryebashkiakja e Durrësit Emirjana Sako i jep 500 Milion Lekë për pastrimin e Ishmit, Rasim Dacit
Të zgjedhura
Çudirat e Niko Peleshit, 2.2 miliardë tender kartelit të kompanive të sigurimit
Të zgjedhura
Flamur Golemi i bën DISS Safet Gjicit, blen mish 25 MILION Lekë!
Të zgjedhura
Skandali/ Bossi i prostitucionit fiton tenderin e maternitetit “Mbretëresha Geraldinë”
Të zgjedhura
Çudira nga Blendi Gonxhja, i jep tender 700 milionë firmës që ofroi 200 milionë më shumë se të tjerët
Të zgjedhura
Pasi lejoi abuzimet me rrugën, Ergys Verdho i jep 900 milionë Paqsor Buzit për ta rregulluar
Të zgjedhura
Si kryebashkiakët Gledian Llatja i Elbasanit dhe Voltana Ademi e Shkodrës u japin miqve të vet para publike
Të zgjedhura
Anila Denaj njëlloj si Balluku, “shpërblen” SALILLARIN me 1.2 miliardë në tenderin e dyshimtë
Të zgjedhura
Pas prishjes së rrugës së Borshit, Ergys Verdho “i fal” 1.6 miliardë Bashkim Ulajt për ta rregulluar
Të zgjedhura
Bashkia Tiranë i mbush xhepat plot me miliona Hervin Forës që garoi i vetëm
Të zgjedhura
Sponsori i KF Vllaznisë ‘ha’ nga tenderat publikë 400 Milion Lekë
Të zgjedhura
Bashkia Tiranë tjetër tender të dyshimtë, 230 milionë për dritare
Të zgjedhura
Skënder Lufi i bën lekët tona letër! Kaza i Lezhës i fut në xhep 25 Milion vetëm për blerje filmi për grafi
Të zgjedhura
Ergys Verdho s’di të ndalet, 1.5 miliardë tender firmës që ofroi 500 milionë më shumë së të tjerët
Të zgjedhura
Beqiri, ish-kryebashkiaku i Rrogozhinës përfiton 113 Milion Lekë për këpucë për Urgjencën

Të fundit