JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Shkurtohet ora policore dhe zgjatet orari i gastronomisë
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 03/05/2021 19:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ministria e Shëndetësisë sot propozoi lehtësim të masave kufizuese.

Nga Qeveria njoftuan se kërkesa e Ministrisë së Shëndetësisë është shqyrtuar në mbledhjen e sotme të Shtavit Koodinativ Kryesor të Krizës dhe i njëjti ka propozuar që në mbledhjen e ardhshme të shkurtohet ora policore dhe të zgjatet orari i punës te kafenetë.

Sipas propozimit, ora policore në vend orës 21:00, duhet të fillojë në ora 23:00, ndërsa kafenetë të punojnë deri në ora 22:30 vetëm në pjesën e hapur. Nëse masat miratohen, atëherë do të hynë në fuqi më 5 maj.